Surdulički Radnik u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Nakon poraza na startu šampionata domaćini se nadaju prvoj pobedi, a optimizam grade na dobroj partiji koju su i pored neuspeha prikazali u duelu sa Lučancima. Šef stručnog štaba Slaviša Božičić istakao je da bi to bilo veoma značajno za nastavak sezone:

’’Moram da se osvrnem na prethodno kolo, gde smo u najavi rekli da ćemo u gostima da odigramo hrabro i da se nećemo braniti. Zaista, sve čestitke upućujem igračima. Niko nije od nas zadovoljan krajnjim rezultatom, ali smo zadovoljni jednim dobrim izdanjem naših momaka, gde su oni pokazali i kvalitet i sigurno da nam treba još malo vremena za uigravanje. Nadam se da ćemo u prvoj utakmici na našem terenu u ovoj sezoni jednostavno dodati još jedan kvalitet, gde ćemo svi uživati, i nadamo se toj prvoj pobedi koja nam je veoma bitna za nastavak sezone.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Spartaka igra se danas, u subotu 27.jula 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com