Beogradski Partizan u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom koja je prošle sezone obezbedila plasman u elitni rang.

Crno-beli u ovu sezonu ulaze sa velikim ambicijama, sledi im i borba u evropskim kvalifikacijama, a meč sa objektivno slabijim rivalom prilika je za dobar početak i pozitivnu atmosferu. Ipak, šef stručnog štaba crno-belih poziva na oprez i ističe da je početak uvek težak:

’’Mislim da smo spremni za utakmicu. Kao i svaki početak očekujemo da će biti teško. Sa druge strane svi znamo koliko znači dobar početak u ligi za sve ono što će se dešavati. Ovaj mesec će biti naporan za nas, jer ćemo konstantno da igramo četvrtak-nedelja. Ali je još važnije da od početka uđemo jako, čvrsto, sa dobrim rezultatima koji su nam neophodni zbog samopouzdanja. Jako bitna utakmica za nas. Ekipu Inđije poznajem više nego druge u Super ligi, poslednjih nekoliko godina sam ih gledao u Prvoj ligi, poznajem tim i trenera. Zasluženo su ušli u Super ligu, imaju kvaliteta. Njihov trener je jedan od retkih koji želi posed i nadigravanje, što je za svaku pohvalu. Očekujem dosta dobru utakmicu. Moraćemo da damo svoj maksimum. Igraju drugačije od ostalih ekipa u Super ligi sa kojima smo se susretali.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Partizana igra se danas, u nedelju 21.jula 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs