U sredu su na programu svi mečevi 19.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Spartak ŽK – Crvena zvezda i Partizan – Zemun.

SPARTAK ŽK – CRVENA ZVEZDA (sreda 05.decembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 19.kola Super lige Srbije igra se u Subotici gde će ekipa Spartaka dočekati goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Forma ’’golubova’’ ove sezone nije na zadovoljavajućem nivou, pa će biti zanimljivo videti da li će ih duel sa aktuelnim šampionom i povratak na Gradski stadion dodatno motivisati da pokažu svoj maksimum. Domaćini su ove sezone ostvarili samo tri pobede, uz sedam remija i osam poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Gosti ove sezone nisu pretrpeli nijedan poraz, uz šesnaest pobeda i dva remija, pa sa 50 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:00 časova.

PARTIZAN – ZEMUN (sreda 05.decembar, 18:30 časova, TV Arena sport 1)

Ekipa Partizana u okviru 19.kola Super lige Srbije na svom stadionu u Humskoj dočekuje gradskog rivala, ekipu Zemuna. Oba tima su u prethodnom kolu stigla samo do jednog boda, rezultati ove jeseni ne zadovoljavaju njihove ambicije, pa treba očekivati veliku borbu i zanimljiv meč. Domaćini su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz sedam remija i jedan poraz, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili samo tri pobede, uz šest remija i devet poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Zemunu završen je pobedom ekipe Partizana, a rezultat je bio 0:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:30 časova.