Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 14.kola Super lige Srbije dočekuje ekipu Zemuna. Plasman ova dva tima na tabeli najavljuje veliku borbu za bodove.

Ekipa Spartaka u ovaj meč ulazi nakon serije susreta bez ostvarenog trijumfa, pa je možda duel sa Zemuncima prilika da prekinu taj neslavan niz koji ih je doveo u izuzetno lošu situaciju. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’golubova’’ Predag Rogan koji je tom prilikom istakao da njegov tim u ovaj meč ulazi sa maksimalnom motivacijom i ozbiljnošću:

’’Četvrta utakmica u kratkom vremenskom periodu.  Očekujem da moji momci potvrde dobre igre i zalaganje iz prethodnih mečeva. I u ovaj meč ulazimo maksimalno motivisani i ozbiljni. Ima još puno da se igra, ali mi želimo što pre da dođemo na poziciju koju zaslužuju ovi momci svojim ponašanjem i igrom. Želimo da zabeležimo pozitivan rezultat protiv izuzetno kvalitetne ekipe Zemuna koja je na kraju prelaznog roka dobila sasvim druge konture. Priključili su im se igrači iz inostranstva i imaju kvalitetan sastav. Međutim, mi imamo naše želje i naš motiv koji očekujem da bude daleko veći od njihovog i želim da to momci prikažu na terenu.’’

Meč 14.kola Super lige Srbije između Spartaka i Zemuna igra se danas, u sredu 31.oktobra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: fkspartak.com