Ekipa Voždovca u okviru 14.kola Super lige Srbije dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada. Domaćini očekuju da ovoga puta iskoriste stvorene šanse i stignu do sva tri boda.

Voždovčani u ovaj meč ulaze nakon tri prvenstvena kola bez ostvarenog trijumfa, a pozicija na tabeli daleko je od očekivane. Duel sa ’’građevinarima’’ dobra je prilika da prekinu taj niz, ali su svesni da ih čeka težak posao. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Dragan Aničić koji je istakao da veruje da će njegov tim ovoga puta uspeti da realizuje stvorene šanse:

’’Očekuje nas još jedan mali beogradski derbi sa ekipom Rada. Pravi primer ekipe koja je spoj mladosti i iskustva. Sa jedne strane tu su mladi reprezentativci Lutovac i Petrović, a sa druge iskusni Marinković i Perendija. Sve utakmice jesu teške, ali očekujem sutra da materijalizujemo sve što nismo uspeli da materijalizujemo u Zemunu. Pre svega dobru igru i šanse koje smo stvarali, i da zabeležimo pobedu koja bi nam mnogo značila. Ne možemo da računamo na Milunovića i Petrovića, ali svi ostali igrači su u stroju, spremni za utakmicu i pre svega spremni da uzmu tri nova boda.’’

Meč 14.kola Super lige Srbije između Voždovca i Rada igra se sutra, u sredu 31.oktobra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.