Ekipa Voždovca u okviru 8.kola Super lige Srbije dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Biće to duel dva kvalitetna tima koji igraju ofanzivan fudbal, a domaćini priželjkuju sva tri boda na svom kontu.

U taboru ’’zmajeva’’ svi očekuju izuzetno tešku i neizvesnu utakmicu, protiv ekipe koja je u odličnoj formi. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba voždovačkog superligaša Branko Vojinović koji je istakao da su pristigla pojačanja važna za njegov tim:

’’Imamo ispred sebe veoma zahtevnu utakmicu. Protivnika koji je pokazuje izuzetan kvalitet u ovom delu prvenstva. Ulazimo u ovaj susret kao i u sve utakmice što smo do sada odigrali, sa namerom da odigramo kvalitetno i napravimo dobar rezultat. Dodatno smo ojačani trojicom igrača koji su došli poslednjeg dana prelaznog roka, a radi se o Marku Jovanoviću, Lazaru Zličiću i Luki Milunoviću. Oni sa nama treniraju desetak dana i pokazuju zavidan kvalitet i biće osetna pojačanja za naš tim.’’

Meč 8.kola Super lige Srbije između Voždovca i Čukaričkog igra se danas, u nedelju 16.septembra 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkvozdovac.rs