U četvrtak su na programu svi mečevi poslednjeg 30.kola preliminarne faze takmičenja u okviru Super lige Srbije u sezoni 2016/17. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Novi Pazar - Partizan i Crvena zvezda - Borac.

NOVI PAZAR – PARTIZAN (četvrtak 13.april, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 30.kola Super lige Srbije igra se u Novom Pazaru gde istoimeni superligaš dočekuje ekipu beogradskog Partizana. Mečevi ovih rivala uvek privlače veliku pažnju publike, bez obzira na pozicije ekipa na tabeli, pa i ovoga puta treba očekivati veliku borbu i dobru atmosferu. Ekipa Novog Pazara je u prvih osam prolećnih kola ostvarila samo dve pobede, uz dva remija i četiri poraza. U prethodnom kolu poraženi su na gostovanju u Bačkoj Palanci od ekipe OFK Bačka rezultatom 1:0. Pazarci trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na superligaškoj tabeli sa 20 osvojenih bodova, dva više od poslednjeplasiranog Borca  i četiri manje od ekipe Radnika koja se nalazi na 14.mestu. Crno-beli se nalaze u odličnoj formi, a od starta prolećne polusezone ostvarili su sedam pobeda, uz jedan remi. U prethodnom kolu slavili su na svom stadionu u duelu sa ekipom Radnika iz Surdulice rezultatom 2:1. Trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli sa 70 osvojenih bodova, šest manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – BORAC (četvrtak 13.april, 17:00 časova, TV Arena sport 3)

Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 30.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ dočekuje ekipu čačanskog Borca. Biće to duel najuspešnije i najneuspešnije ekipe u toku preliminarne faze, ali zbog velike važnosti ovog susreta za oba rivala treba očekivati veliku borbu za bodove. Ekipa Crvene zvezde je u prvih osam prolećnih kola ostvarila sedam pobeda, uz jedan remi. U prethodnom kolu crveno-beli su na gostovanju na Banjici ubedljivo savladali ekipu Rada rezultatom 0:4. Trenutno se nalaze na 1.mestu superligaške tabele sa 76 osvojenih bodova, šest više od drugoplasiranog Partizana. Ekipa Borca je nakon prvog prolećnog kola i pobede nad ekipom OFK Bačka vezala čak sedam uzastopnih poraza i tako dovela u pitanje svoj superligaški status. Čačani trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli sa samo 18 osvojenih bodova, dva manje od pretposlednjeg Novog Pazara i šest manje od prvog tima ’’iznad crte’’, ekipe Radnika. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.