Kruševački Napredak u okviru 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ističe da se ekipa još uvek formira, zbog čega očekuje da igra iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje:

’’Rekao sam i pred prvo kolo da su pripreme bile kratke, da smo se formirali u hodu, a i dalje se formiramo. Moja očekivanja su, iz trenerskog ugla, da na utakmici sa Voždovcem moramo da izgledamo bolje nego protiv Vojvodine. Između dve utakmice smo sagledali neke naše nedostatke, neke stvari koje smo dobro radili i potrudili se da iz svega izvučemo pouku, a moj posao je da iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu, delujemo sve bolje i ambicioznije. Znam šta u fudbalu donosi jedna pobeda, leči sve rane i potrebna nam je, zbog svih nas, igrača koji vredno rade, nas iz stručnog štaba, zbog kluba, grada, navijača. Često se pominje da prelazni rok traje do septembra, iz ugla trenera to je prekasno, jer već će proći pola prvenstva. Na sreću stigao je Mićin pre nekoliko dana, nešto ranije i Šarić. Sigurno da Mićin nije na top nivou spreme, jer je trenirao individualno, ali biće u konkurenciji. Takođe i Zogović, koji je potpisao ugovor. Vratio nam se i kapiten Kerkez, pošto se oporavio od povrede.’’

Meč 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Voždovca igra se u nedelju 17. jula 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Napredak