Predstojećeg vikenda, nakon zimske pauze, na programu su svi mečevi 22.kola preliminarne faze takmičenja u okviru Super lige Srbije u sezoni 2016/17. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljive utakmice, i to: Mladost - Radnički Niš, Crvena zvezda - Novi Pazar i Rad - Partizan.

MLADOST - RADNIČKI NIŠ (petak 17.februar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Premijerni meč 22.kola Super lige Srbije igra se u petak u Lučanima gde domaća Mladost dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Biće to duel timova koji imaju slične ambicije, plasman u Evropu, kao i iskusne igrače, pa treba očekivati veliku borbu. Mladost je jesenji deo šampionata završila na 5.mestu superligaške tabele sa 34 boda, dok su Nišlije na 7.mestu sa 30 osvojenih bodova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA - NOVI PAZAR (subota 18.februar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 22.kola Super lige Srbije igra se u subotu na stadionu ''Rajko Mitić'' gde lider šampionata Crvena zvezda dočekuje poslednjeplasirani tim šampionata, ekipu Novog Pazara. Bez obzira na trenutne pozicije na tabeli, i činjenicu da je razlika u kvalitetu velika, ovi mečevi uvek privlače veliku pažnju publike. Crveno-beli su jesenji deo šampionata okončali na čelu tabele sa 54 osvojena boda, dok je ekipa Novog Pazara na mesto ''fenjeraša'' došla nakon serije loših rezultata i samo 12 osvojenih bodova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova. 

RAD - PARTIZAN (nedelja 19.februar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

Uzbudljivo će biti i na beogradskoj Banjici gde će ekipa Rada u nedelju dočekati ekipu komšijskog Partizana. Dueli ova dva tima imaju dugu tradiciju i često su bili izuzetno uzbudljivi i kvalitetni, pa će i ovoga puta sigurno privući veliku pažnju. ''Građevinari su jesenju polusezonu okončali na solidnom 10.mestu superligaške tabele sa 24 osvojena boda, dok su crno-beli na 2.mestu sa 48 osvojenih bodova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 14:00 časova.