Stručni štab i igrači fudbalskog kluba Partizan započeli su danas pripreme za nastavak šampionata, a na prozivci je bilo prisutno 27 fudbalera.

Nakon okončanog jesenjeg dela šampionata i zasluženog odmora stručni štab i fudbaleri Partizana započeli su danas u ’’Zemunelu’’ pripreme za prolećni deo šampionata. Najpre je obavljena prozivka igrača, a zatim i uobičajeni lekarski pregledi i testovi koji treba da utvrde njihovo trenutno zdravstveno stanje.

Igrače su i ovoga puta pozdravili čelnici kluba predvođeni predsednikom Miloradom Vućelićem, kao i šef stručnog štaba Marko Nikolić sa svojim saradnicima. Nakon uvodnih pozdravnih beseda igrači su otišli u svlačionicu, a potom je usledio prvi ovogodišnji izlazak na teren.



FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Prvoj prozivci je prisustvovalo 27 igrača, i to: Kljajić, Stevanović N., Jovičić, Vulićević, Radin, Miletić, Bogosavac, Ostojić, Milenković, Ćirković, Bošnjak, Everton, Jevtović, Marjanović, Kosović, Ilić, Mihajlović, Damjanović, Stevanović A., Janković, Đuričković, Đurđević, Božinov, Đurđić, Jovanović, Vlahović i Petrov. Ekipi će se tokom popodneva priključiti i Tawamba (kasni zbog snega na istanbulskom aerodromu), a 16. janura stiže i Leonardo koji je dobio produženi odmor.



FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Ekipa će u Beogradu trenirati sve do 19.januara, a dan pre završetka te faze priprema odigraće kontrolni meč protiv ekipe BSK-a iz Borče. Nakon toga pripreme će nastaviti u slovenačkom Portorožu gde će boraviti sve do 25.januara i odigrati dva kontrolna meča protiv Kopra (22.januar) i Gorice (25.januar). Po povratku iz Slovenije igrači će dobiti dva slobodna dana, a za 29.janur planiran je polazak za kiparski grad Larnaku gde će biti obavljen završni deo priprema i gde će se odigrati čak sedam pripremnih utakmica. Protivnici su poznati već sada, a raspored je sledeći: poljska Korona (2.februar), litvanski Atlantis (4.februar), kiparski Apoel ili Apolon (6.februar), bugarski Levski (8.februar) i ruski Ural (11.februar). Ekipa se u Beograd vraća 12.februara, a početak prolećnog dela sezone planiran je za 18.februar kada crno-beli gostuju ekipi Rada u okviru 22.kola Super lige Srbije.



FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Pogledajte priloge Sportnetwork-a sa ovog događaja:


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović