Kruševački Napredak u okviru 7.kola Super lige Srbije dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Domaćini u ovaj meč ulaze nakon teške nedelje za klub, ali ne gube nadu da će stvari krenuti u dobrom smeru.

Stručni štab Kruševljana priželjkuje osvajanje sva tri boda i popravljanje pozicije na tabeli. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef struke ’’čarapana’’ Milorad Kosanović koji je istakao da je njegovom timu mesto u vrhu tabele:

’’Na ekipi je da odradi maksimalno jesenji deo prvenstva, u bodovnom smislu. Dolaskom Projića i Stevanovića kompletirali smo ekipu, sada smo u poziciji da smo mirniji i bolji nego što je to bilo na početku prvenstva. Želja nam je da nastavimo na način na koji smo odigrali veći deo utakmice u Nišu. Voždovac je jedan od timova sa kojima morate biti jako ozbiljni. U subotu ćemo imati dobru utakmicu, dva tima koja žele da igraju fudbal, i na nama je da odradimo svoj deo posla, maksimalno dobro odigramo, zabeležimo tri boda i da krenemo prema gornjem delu tabele gde je ovom timu i mesto. Svi smo spremni, svih dvadeset igrača su na raspolaganju, tako da je kadrovska situacija odlična. Učinićemo maksimalno što možemo, jer to je naš posao. Mi znamo koje su naše obaveze, dešavanja u klubu ne uzimamo kao tragediju, naravno da će svako od nas uraditi i više nego što može baš iz tih razloga, ali ne smemo da se prepustimo osećanjima, jer to nije profesionalno, već amaterski.’’

Meč 7.kola Super lige Srbije između Napretka i Voždovca igra se danas, u subotu 01.septembra 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.