Ekipa Čukaričkog će u okviru 7.kola Super lige Srbije dočekati goste iz Niša, ekipu Radničkog. Domaćini nemaju nikakvu dilemu da ih čeka izuzetno težak i neizvestan meč, a nema ni velikih obećanja.

Duel dva kluba koji se bore za Evropu privlači veliku pažnju, a ’’brđani’’ u njega ulaze sa puno opreza i ozbiljnosti. Šef stručnog štaba Simo Krunić istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da gosti poseduju sve, i kvalitet i odlične rezultate:

’’Derbi dosadašnjeg dela šampionata, uz okršaj Crvene zvezde i Partizana verovatno i jesenjeg dela šampionata. Radnički je izgubio samo jednu utakmicu do sada, mi takođe, i mi i oni od Crvene zvezde na gostovanju. Biće to veoma teška utakmica, Nišlije imaju kvalitet i odlične rezultate. Ne volim nikad da pričam mnogo o protivniku, ukratko mogu da kažem da imaju sve, iskustvo, kvalitet, rezultate. Sa druge strane, nama su se skoro svi igrači oporavili, videćemo posle treninga u petak da li su baš svi i maksimalno spremni za veoma važan meč.’’

On je potom istakao da ne želi da se osvrće na dešavanja tokom nekih prethodnih duela Čukaričkog i Radničkog:

’’Gledamo iz utakmice u utakmicu, zaboravlja se šta je bilo, uvek ide novi meč i samo je on najbitniji. Ako želimo da osvojimo nove bodove, a svakako da želimo, moramo da pružimo još više nego u prethodnim susretima. Biće duel sa Radničkim veoma dinamičan, težak, siguran sam i sa puno trčanja.’’

Meč 7.kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Radničkog igra se sutra, u subotu 01.septembra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.