Fudbaleri Mačve danas u okviru 7.kola Super lige Srbije gostuju u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti. Stručni štab Šapčana ističe da dobro pouznaje kvalitete rivala, jer će ovo biti njihov čak šesti duel u poslednja tri meseca.

U taboru gostiju naglašavaju da će odmeriti snage sa rivalom koji je u odličnoj formi, sa iskusnim trenerom i iskusnim i kvalitetnim igračima, ali da veruju u dobar rezultat. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić koji je tom prilikom istakao da će njegov tim pokušati da nametne svoj stil igre:

’’Mislim da nam je ovo čak šesta utakmica protiv Lučana u poslednja tri meseca. Sigurno je da se dobro poznajemo i da tu nema nekih iznenađenja. To je ekipa sa najiskusnijim trenerom u ovoj ligi i sa mnogo igrača sa velikim superligaškim iskustvom. Neće nam biti nimalo lako, ali iz istorije ovih naših duela može se zaključiti da su nijanse odlučivale. Imali su više uspeha od nas, ali to ne znači da tamo idemo sa belom zastavom. Pokušaćemo isto kao i u ovim utakmicama koje su iza nas, da nametnemo tu neku našu agresiju, da igramo brzo i da damo sve od sebe da napravimo dobar rezultat. Trenutna pozicija na tabeli govori da su imali dobar start u prvenstvu, što je povezano sa kontinuitetom koji imaju i u radu i u igri.’’

Meč 7.kola Super lige Srbije između Mladosti i Mačve igra se danas, u petak 31.avgusta 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.