Ekipa Voždovca u okviru 6.kola Super lige Srbije dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Domaćini su prethodnog vikenda prekinuli negativnu seriju, a sada žele da nastave pobednički niz.

U taboru domaćina vlada optimizam, jer je u prethodnom kolu ekipa ostvarila trijumf. Nova tri boda obezbedila bi napredak na tabeli i ojačala samopouzdanje igrača. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Branko Vojinović koji je istakao da njegov tim ima kvalitet za novu pobedu:

’’Slična nas utakmica očekuje kao i prošle nedelje protiv Dinama. Imamo imperativ, ali želimo da nastavimo sa pobedama i da poboljšamo svoj plasman na tabeli. Ono što je značajno, za protivnika ćemo imati kvalitetniju ekipu nego prošle nedelje, ali to nama mnogo ne znači, jer želimo da nastavimo sa pobedama i imamo kvalitet da do pobede i dođemo.’’

Meč 6.kola Super lige Srbije između Voždovca i Spartaka igra se danas, u nedelju 26.avgusta, sa početkom u 20:00 časova.