Kruševački Napredak večeras u okviru 6.kola Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog. Dueli ova dva rivala imaju dugu tradiciju i uvek privlače veliku pažnju, pa treba očekivati izuzetno zanmljiv i kvalitetan meč.

Gosti aktuelnu sezonu nisu započeli u skladu sa očekivanjima, a svi u klubu očekuju da ekipa počne da postiže dobre rezultate. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milorad Kosanović koji je istakao da je protivnik kvalitetan, ali da se njegova ekipa neće unapred predati:

’’Posle utakmica protiv Zvezde i Partizana, utakmica koja nam predstoji je jedna od najmotivacionijih, ne samo za Napredak, već i za druge klubove u ovoj ligi. Pre svega, voleo bih da odigramo jednu dobru utakmicu i da vidimo da smo počeli da izlazimo iz problema u kojima smo bili na početku ovog prvenstva. Utakmica ima veliki značaj za Napredak. Gostujemo timu koji je u ovom delu prvenstva posle Zvezde najbolje startovao. Ako računamo i utakmice iz kvalifikacija za Ligu Evrope, imaju dosta odigranih utakmica. Nov tim sa mnogo novih kvalitetnih igrača, i mi to moramo da ispoštujemo, ali ne i da prihvatimo da je utakmica završena i pre nego je odigrana. Ponašaćemo se jednako kao i do sada kada se igra protiv njih i probati da uradimo najbolje što možemo.’’

Meč 6.kola Super lige Srbije između Radničkog i Napretka igra se danas, u subotu 25.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs