Tokom vikenda su na programu svi mečevi 6.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Proleter – Vojvodina, Crvena zvezda – Čukarički i Mačva – Partizan.

PROLETER – VOJVODINA (24.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

U petak se u okviru 6.kola Super lige Srbije u Novom Sadu sastaju ekipe Proletera i Vojvodine. Biće to prvi novosadski gradski derbi u superligaškom društvu, pa treba očekivati zanimljivu i borbenu utakmicu i dobru posetu na stadionu ’’Karađorđe’’ na kome oba tima igraju kao domaćini. Ekipa Proletera je odlično započela debitantsku sezonu i nakon pet kola na svom kontu ima dve pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa osvojenih 7 bodova trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. Ekipa Vojvodine je u prvih pet kola zabeležila samo jednu pobedu, uz tri remija i jedan poraz, pa se sa 6 osvojenih bodova trenutno nalazi na 8.mestu na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI (25.avgust, 20:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 6.kola Super lige Srbije igra se u subotu na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Biće to duel dva neporažena tima koji su na startu sezone pokazali odličnu formu, pa treba očekivati uzbudljivu i kvalitetnu utakmicu. Ekipa Crvene zvezde je u prethodnom kolu bila slobodna, zbog odlaganja susreta sa Napretkom, a u prva četiri kola crveno-beli su zabeležili četiri pobede i sa 12 bodova zauzimaju 1.mesto na tabeli. Ekipa Čukaričkog je u prvih pet kola imala učinak od tri pobede i dva remija, pa se sa 11 bodova ’’brđani’’ nalaze na odličnom 3.mestu na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:30 časova.

MAČVA – PARTIZAN (26.avgust, 19:30 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč nedeljnog programa 6.kola Super lige Srbije igra se u Šapcu gde domaća Mačva dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Domaći tim je i pored teškog rasporeda na startu sezone zabeležio solidne rezultate, pa treba očekivati jak otpor Šapčana u duelu sa vicešampionom. Ekipa Mačve je u prvih pet kola zabeležila dve pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa trenutno zauzima 7.mesto na tabeli sa 7 osvojenih bodova. Ekipa Partizana je u prethodnom kolu bila slobodna, zbog odlaganja susreta sa Radom, a u prva četiri kola zabeležili su dve pobede, uz jedan remi i jedan poraz, pa trenutno zauzimaju 6.mesto sa 7 osvojenih bodova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:30 časova.