Tokom vikenda je na programu šest mečeva 5.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos samo jednog susreta, duela Čukarički – Proleter, zbog odlaganja preostala dva meča koja su planirana za prenošenje.

ČUKARIČKI – PROLETER (subota 18.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 5.kola Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde će domaći Čukarički dočekati goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Dva tima su odlično započela aktuelnu sezonu, pa treba očekivati veliku borbu i sjajnu utakmicu. Domaćini su u prva četiri kola zabeležili dve pobede u duelima sa Mačvom i Radom, kao i dva remija u duelima sa ekipama Zemuna i OFK Bačka. Sa 8 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Novosađani su u prva četiri kola zabeležili dve pobede u duelima sa Voždovcem i Spartakom, kao i remi u duelu sa ekipom Napretka, dok su jedini poraz doživeli u susretu sa Radničkim. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

NAPOMENA: Preostala dva susreta predviđena za direktan prenos, Partizan – Rad i Napredak – Crvena zvezda, odložena su zbog obaveza ovih klubova u evropskim takmičenjima. Prenosi će biti realizovani u novim naknadno utvrđenim terminima.