Novosadska Vojvodina večeras će u okviru 4.kola Super lige Srbije biti gost šabačke Mačve. Nema sumnje da Novosađane čeka težak posao u ovom izuzetno važnom susretu, ali nakon neubedljivog starta pobeda je jedina prihvatljiva opcija.

Ekipa Vojvodine je nakon prva tri prvenstvena kola stigla do samo dva boda, pa je situacija takva da se u Šapcu mora ići na pobedu. Pomoćni trener u stručnom štabu novosadskog tima Goran Šaula istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da bi sve osim pobede bilo neuspeh za crveno-bele i da očekuje bolju realizaciju stvorenih prilika:

’’Na prethodne tri utakmice jednom smo izgubili i dva puta igrali nerešeno, te nam je bodovni učinak jako mali. Igra nam je bila dosta dobra na poslednja dva meča, ali bez realizacije sa kojom smo imali velikih problema. Međutim, to je proces koji traje. Stvaramo šanse, ali ne možemo da postignemo gol. Kao i prethodnih, i ove nedelje smo dosta radili na tome da otklonimo naše nedostatke i verujemo da ćemo uspeti da pobedimo u Šapcu. Samo tri boda nas zanimaju i sve osim naše pobede bi za nas predstavljalo neuspeh. Naravno, izuzetno cenimo ekipu Mačve koja je neugodna na svom terenu. Tamo je teško igrati, jer dođe dosta publike koja podržava svoj tim. Međutim, doći će i naši navijači, te verujem da ćemo uz njihovu, kao i podršku svih igrača i ljudi iz kluba koji budu bili tamo, uspeti da ostvarimo prvu pobedu ove sezone.’’

Meč 4.kola Super lige Srbije između Mačve i Vojvodine igra se danas, u subotu 11.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvojvodina.rs