Prvi meč 4.kola Super lige Srbije igra se u Nišu gde domaći Radnički dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Nakon eliminacije u evropskim kvalifikacijama Nišlije su u potpunosti okrenute borbi za vrh tabele, a važan korak ka tom cilju je svaki duel sa direktnim konkurentima.

Nišlije pred duel sa ’’zmajevima’’ ne kriju respekt koji imaju prema protivniku, ali svoju šansu vide u podršci domaće publike i činjenici da su gosti navikli na igranje na veštačkoj podlozi. O tome je na konferenciji za medije održanoj uoči ovog susreta govorio i šef stručnog štaba Nenad Lalatović koji je tom prilikom najavio nastup novog pojačanja, iskusnog Nikole Drinčića:

’’Sutra nas čeka izuzetno teška utakmica, jer je peta u poslednjih 20 dana. U goste nam dolazi jedan od najorganizovanijih klubova u ligi, sa odličnim pojedincima, svaki od njih može da reši utakmicu jednim potezom. Imaju jako brze i hitre igrače, koji koriste prostor iza protivničke odbrane, a takođe imaju odličnu polukontru i kontru. Napravili smo analizu i naspram nas će stajati iskusan tim koji je za svaki respekt. Voždovac je specifična ekipa, radio sam tamo kao trener i dobro poznajem taj sistem. Oni treniraju i igraju na veštačkoj podlozi i kao što su u prednosti kada su domaćini, tako su u problemu kada treba da igraju na terenu kao što je naš. Dobro smo se spremili, a sada smo i jači za Nikolu Drinčića koji će zauzeti svoje mesto u postavi protiv Voždovca. Potrebna nam je podrška sa tribina i zato pozivam sve ljubitelje fudbala u Nišu da dođu na Čair i povedu nas ka trijumfu.’’

Meč 4.kola Super lige Srbije između Radničkog i Voždovca igra se danas, u petak 10.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: fkradnickinis.rs