Tokom vikenda su na programu svi mečevi 4.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Radnički Niš – Voždovac, Zemun – Partizan i Crvena zvezda – Spartak ŽK.

RADNIČKI NIŠ – VOŽDOVAC (petak 10.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 3)

Prvi meč 4.kola Super lige Srbije igra se u Nišu gde domaći Radnički dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Biće to duel dva izuzetno kvalitetna tima koji će i ove sezone voditi borbu za sam vrh tabele, pa treba očkivati izuzetno zanimljivu i neizvesnu utakmicu. Nišlije su sezonu započele pobedom nad ekipom Proletera (3:1), usledio je potom poraz u Beogradu od Crvene zvezde (2:0), da bi prethodnog vikenda stigli do novog trijumfa savladavši ekipu Dinama iz Vranja (2:0). Gosti su na startu sezone savladali ekipu OFK Bačka (1:0), da bi potom usledili porazi od ekipa Proletera u Novom Sadu (2:1) i Crvene zvezde na Dušanovcu (1:2). Tokom prethodne sezone dva tima su odigrala tri međusobna susreta, jedan je završen remijem, dok su druga dva završena pobedama domaćina tih susreta. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova.

ZEMUN – PARTIZAN (nedelja 12.avgust, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 4.kola Super lige Srbije igra se u Zemunu gde istoimeni superligaš dočekuje ekipu Partizana. Oba tima su sezonu započela ispod očekivanog nivoa, što je dovelo do promena u stručnim štabovima, pa treba očekivati veliku borbu za važne bodove. Zemunci su u prva dva kola odigrali nerešeno sa ekipama Čukaričkog (1:1) i Vojvodine (1:1), da bi prethodnog vikenda pretrpeli poraz od ekipe Radnika u Surdulici (2:1). Crno-beli su nakon startnog poraza od ekipe Radnika (1:0) u narednom kolu savladali ekipu novog superligaša Dinama (0:1), da bi prethodnog vikenda na svom terenu odigrali nerešeno sa ekipom Mladosti (0:0). Tokom prethodne sezone dva tima su odigrala tri međusobna susreta, dva u šampionatu i jedan u Kupu Srbije. Dva su završena pobedom crno-belih, dok je treči završen nerešenim rezultatom. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK ŽK (nedelja 12.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 4.kola Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Oba tima su nas tokom minule nedelje predstavljala u Evropi, sigurno će biti prisutan i umor, pa treba očekivati kombinovane sastave i veliku borbu. Crveno-beli su na startu sezone zabeležili tri trijufa, prvi protiv novog superligaša Dinama (0:3), potom i protiv ekipe Radničkog (2:0), a prethodnog vikenda savladali su na gostovanju i ekipu Voždovca (1:2). Subotičani su na startu slavili u duelu sa Mačvom (1:0), da bi potom pretrpeli poraze od ekipa OFK Bačka (2:1) i Proletera (0:3). Tokom prethodne sezone dva tima su odigrala tri međusobna susreta, a Beograđani su sva tri rešili u svoju korist. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.