Fudbaleri Mladosti u okviru 3.kola Super lige Srbije u nedelju gostuju beogradskom Partizanu. Lučanci su sezonu započeli osvajanjem četiri boda, što sigurno doprinosi samopouzdanju ekipe pred duel sa vicešampionom, a na ruku im ide i trenutna situacija u taboru crno-belih.

Gosti u ovaj meč sa crno-belima ulaze sa puno respekta, ali i sa željom da iskoriste mane protivnika i iznenadne promene u stručnom štabu. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i pomoćnik u stručnom štabu lučanskog superligaša Radojica Vasić koji je istakao da su ovakve utakmice ujedno i najteže i najlakše:

’’Sledeću utakmicu igramo protiv veoma kvalitetnog protivnika. Možda su trenutno opterećeni igranjem na dva fronta, međutim, mislim da imaju veliki fond igrača i da to njima ne predstavlja problem. Bez obzira na određene poteškoće u igri, koje su rezultirale i smenom trenera, njihova igra u polju je izgledala odlično, dok su određeni problem bili u samoj realizaciji. Ne poznajemo dovoljno način rada Bate Mirkovića, ali lično mislim da je dva dana malo za bilo kakvu promenu u načinu igre, pa očekujem Partizan u postavci kao i do sada. Ipak, svaka ’’šok terapija’’ u nekoj ekipi može izazvati pozitivnu promenu, tako da i ova promena trenera u Partizanu može baš na narednoj utakmici dati dodatni vetar u leđa njihovim igračima. Imaju veoma dobro ukomponovan tim, sastavljen od odličnih pojedinaca. Po bokovima se ističu Janković i Pantić, iza napadača Suma, dok u špicu imaju Gomeša koji je svoj kvalitet dokazao postizanjem velikog broja golova u portugalskom šampionatu. Ovakve utakmice su ujedno najlakše i najteže za igranje. Partizan je apsolutni faforit, igra pred domaćom publikom, i pokušaće da ne napravi novi kiks u šampionatu. S druge strane, mi ovoj utakmici pristupamo maksimalno koncentrisano i fokusirano, kako bi eventualno iskoristili mane protivnika i vratili se u Lučane sa pozitivnim rezultatom. Svi igrači su zdravi i spremni i željno isčekuju ovaj meč.’’

Meč 3.kola Super lige Srbije između Partizana i Mladosti igra se sutra, u nedelju 05.avgusta 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.