Nišlije u okviru 3.kola Super lige Srbije dočekuju goste iz Vranja, ekipu Dinama. Biće to izuzetno interesantan ’’južnjački derbi’’, a i pored činjenice da Radnički ima kvalitetniji tim nema sumnje da će Vranjanci biti silno motivisani i pokušati da iskoriste umor rivala.

Ekipa Radničkog je završila svoju evropsku epizodu, a za novu je potrebno ponoviti prošlogodišnje sjajne rezultate na domaćoj sceni. Umor je sigurno prisutan, jer je meč sa Makabijem bio izuzetno naporan, a pauza prekratka za oporavak. Ipak, sve osim pobede nad novim superligašem bilo bi veliki neuspeh. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović koji je pozvao na oprez i iskazao svoj respekt prema protivniku:

’’Apsolutno svaki rival zaslužuje respekt. Njihovog trenera svi dobro poznajemo, ovde je napravio istorijski uspeh. Ja ga izuzetno cenim, kao i mnoge njihove fudbalere. Siguran sam da će Dinamo izboriti opstanak u ligi. Oni će biti silno motivisani, a mi smo jako istrošeni nakon meča protiv Makabija. Moraćemo prilično da izmenimo sastav, jer je najteže igrati prvu sledeću utakmicu posle velikih evropskih mečeva, kada ste maksimalno ispražnjeni. Za njih će sve osim poraza biti uspeh, a za nas sve osim pobede katastrofa i to poziva na maksimalnu ozbiljnost.’’- rekao je Lalatović.

Meč 3.kola Super lige Srbije između Radničkog i Dinama igra se sutra, u nedelju 05.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.