Novosadska Vojvodina u okviru 3.kola Super lige Srbije dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada. Biće to prilika da ’’stara dama’’ stigne do prve ovosezonske pobede, ali tradicija nam govori da to neće biti ni najmanje lak posao.

U taboru domaćina puno optimizma, i pored dva startna remija, jer je procena stručnog štaba da je ekipa na pravom putu do željene igre. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i pomoćni trener novosadskog tima Spasoje Jelačić koji je istakao da veruje da će njegova ekipa konačno uspeti da osvoji sva tri boda:

’’Poslednju utakmicu protiv Zemuna smo odigrali zaista kvalitetno i ostavili smo dobar utisak. Mislim da smo na tom meču zaslužili mnogo više od jednog boda, odnosno da smo zaslužili da pobedimo. To je pravi put kojim želimo da Vojvodina ide i iz tog razloga upućujem sve pohvale našim igračima. Vredno rade, pravi su profesionalci i napravili su sjajnu atmosferu, pa idu odličnim putem da nivo naše igre podižu iz utakmice u utakmicu. U ime stručnog štaba, moram da se zahvalim i svim strukturama kluba, koje vredno rade svoj posao, što nam sve zajedno daje optimizam da možemo da pobedimo ekipu Rada. Ekipa koja nam dolazi u goste je predvođena sjajnim trenerom koga svi u Vojvodini poznajemo, jer je ostavio trag u periodu dok je radio ovde. Rad će imati određenih promena u svojoj postavi, s obzirom na to da su ove nedelje uspeli da registruju neke igrače koji nisu nastupili u prva dva kola. Naravno, za naš stručni štab to nije iznenađenje, jer smo se već pripremili i otprilike znamo koje će to promene biti. No, kao što sam i ranije rekao, mi iz nedelje u nedelju rastemo kao ekipa i podižemo nivo forme iz meča u meč, pa zato gajimo veliki optimizam pred ovu utakmicu i nadam se da ćemo uspeti da zabeležimo prvu pobedu u ovom prvenstvu. Ako se na to doda činjenica da igramo kod kuće i pred našim vernim navijačima, koje očekujem u što većem broju, uveren sam da ćemo svi zajedno doći do prve prvenstvene pobede.’’

Meč 3.kola Super lige Srbije između Vojvodine i Rada igra se sutra, u nedelju 05.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.