Fudbalski klub Partizan je izdao saopštenje u kome je potvrđeno da je došlo do sporazumnog raskida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Miroslavom Đukićem.

Kako je navedeno u saopštenju fudbalskog kluba Partizan, nakon sastanka sa trenerom prvog tima, na danas održanim sednicama Odbora za hitna pitanja i Upravnog odbora doneta je jednoglasna odluka da se sporazumno raskine ugovor sa gospodinom Miroslavom Đukićem.

Takođe, u saopštenju je istaknuta istinska zahvalnost kluba dosadašnjem šefu stručnog štaba na predanom i profesionalnom radu, izuzetnim ostvarenim rezultatima u evropskim takmičenjima, osvajanju nacionalnog fudbalskog Kupa, uz želju da u nastavku karijere ima puno sreće i uspeha.

Istovremeno, naglašeno je da je i Miroslav Đukić izrazio svoju zahvalnost Partizanu na veoma korektnoj i iskrenoj međusobnoj saradnji, podršci i svesrednim nastojanjima na ostvarivanju kvalitetnih rezultata dostojnih tradicije i slave kluba.

Vođenje tima Miroslav Đukić (52) je preuzeo u junu prošle godine, nakon odlaska Marka Nikolića sa klupe crno-belih, i za nešto više od godinu dana stigao do trofeja u Kupu Srbije i proleća u Ligi Evrope. Na dosadašnja 63 zvanična susreta u svim takmičenjima ostvario je bilans od 36 pobeda, uz 15 remija i 12 poraza.

FOTO: partizan.rs