Šabačka Mačva u okviru 3.kola Super lige Srbije gostuje na Banovom brdu gde će joj domaćin biti ekipa Čukaričkog. Pobeda u prethodnom kolu na Kruševljanima podigla je nivo samopouzdanja, a sada sledi još jedan duel sa klubom evropskih ambicija.

Stručni štab Šapčana i pred ovaj susret ističe da je cilj pobeda, bez obzira na ime i kvalitet protivnika. Šef stručnog štaba cvreno-crnih Dragan Aničić istakao je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret da veruje u svoj tim i da postoji način da se savladaju ’’brđani’’:

’’Posle Spartaka i Napretka pred nama je još teži rival, ekipa Čukaričkog, koja posle Zvezde i Partizana u organizacionom i finansijskom smislu najbolje stoji. Po igračkom kadru je možda ove godine Crvena zvezda najjača, ali je Čukarički možda i druga ekipa po kvalitetu. Biće to jako težak posao, sigurno je da su oni favoriti, jer imaju dosta igrača koji dugo igraju Super ligu. Postoji način svako da se pobedi, znam kako se može pobediti Čukarički i to nije nimalo lako. Ja verujem u svoje igrače i ako oni budu verovali u sebe, koliko ja verujem u njih, onda možemo da očekujemo povoljan rezultat. Pokušaćemo da protivniku nametnemo naš stil igre, u kojoj meri to budemo uradili takav će ishod i biti.’’

Meč 3.kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Mačve igra se danas, u petak 03.avgusta 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.