Predstojećeg vikenda na programu su svi mečevi 3.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Mačva, Voždovac – Crvena zvezda i Partizan – Mladost.

ČUKARIČKI – MAČVA (petak 03.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 3.kola Super lige Srbije igra se u petak na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve. Domaći tim je sezonu započeo remijem sa ekipom Zemuna (1:1) i pobedom nad ekipom Rada (0:3), dok su gosti na startu poraženi od ekipe Spartaka (1:0), a potom su savladali ekipu Napretka (1:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova.

VOŽDOVAC – CRVENA ZVEZDA (subota 04.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 3.kola Super lige Srbije  igra se u subotu na Dušanovcu gde domaći Voždovac dočekuje gradskog rivala, ekipu Crven zvezde. Domaći tim je sezonu započeo pobedom nad ekipom OFK Bačka (1:0), da bi u narednom kolu ’’zamjevi’’ pretrpeli potaz od novog superligaša, ekipe Proletera (2:1). Gosti su na startu sezone zabeležili dva trijufa, prvi protiv novog superligaša Dinama (0:3), a potom i protiv ekipe Radničkog (2:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

PARTIZAN – MLADOST (nedelja 05.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od nazanimljivijih mečeva 3.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Domaći tim je sezonu započeo porazom od ekipe Radnika (1:0), da bi u narednom kolu crno-beli savladali ekipu novog superligaša Dinama (0:1). Gosti su na startu sezone odigrali nerešeno sa ekipom Vojvodine (1:1), da bi u narednom kolu stigli do pobede u duelu sa ekipom Radnika (1:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.