Ekipa Radnika u okviru 2.kola Super lige Srbije gostuje ekipi lučanske Mladosti. Surduličani su pobedom nad Partizanom u ovosezonskoj premijeri pokazali da su spremni za predstojeća iskušenja, ali je i Mladost ekipa sa kvalitetom i iskustvom, uvek neugodan protivnik i najspremnijima.

Surduličani nakon velikog trijumfa nad ekipom Partizana danas u okviru 2.kola Super lige Srbije gostuju u Lučanima gde će se sastati sa ekipom Mladosti. Trijumf nad crno-belima podigao je samopouzdanje ekipe na najviši nivo, ali stručni štab upozorava da je svaka utakmica priča za sebe. O tome je u izjavi za medije datoj uoči ovog susreta govorio i šef stručnog štaba surduličkog superligaša Mladen Dodić koji je istakao da će svi protivnici sada mnogo ozbiljnije shvatati njegov tim i da zbog toga treba održati pokazani nivo igre:

’’Idemo sa puno motiva, jer smo pokazali da možemo. Ali i sa znanjem da je svaka utakmica priča za sebe, da će sa tim rezultatom svaki protivnik još ozbiljnije da nas shvati, biće nam teže. Igračima sam rekao da su tada postavili standarde i pojedinačno i timski i da ispod tih standarda ne bi smeli da idemo.’’

On se potom osvrnuo i na kvalitete protivnika istakavši da se radi o ekipi koja zna da igra na rezultat i kazni greške protivnika:

’’Ekipa izuzetno takmičarska, zna da igra na rezultat. Ima nekoliko mladih igrača i dosta igrača sa velikim brojem superligaških utakmica iza njih, nekima sam bio i trener i znam njihov kvalitet. Znaju da kazne svaku grešku protivnika, pokazali su to u Novom Sadu, gde su pokazali da su već dostigli zadovoljavajuću formu.’’

Meč 2.kola Super lige Srbije između Mladosti Radnika igra se danas, u subotu 28.jula 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova.