Voždovčani u okviru 2.kola Super lige Srbije danas punutuju u goste ekipi Proletera, novog člana elitnog ranga. Novosađani su nepoznanica za ’’zmajeve’’, ali i šansa za još jednu pobedu na startu sezone.

Ekipa Voždovca danas u okviru 2.kola Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa novim superligašem, ekipom Proletera. Rival je sigurno nepoznanica za ’’zmajeve’’, ali svi u klubu veruju u ekipu i njen kvalitet, kao ključni faktor za pobede. Na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret prisutnima se obratio šef stručnog štaba beogradskog tima Branko Vojinović koji je istakao da njegov tim u Novi Sad putuje u dobrom raspoloženju nakon pobede nad ekipom OFK Bačka na startu šampionata:

’’U dobrom raspoloženju idemo u Novi Sad. Dobili smo prvu utakmicu protiv Bačke, što je izuzetno značajno za nas i za verovanje u ono što radimo i kako igramo. U jednoj lepoj atmosferi odlazimo da pokažemo da smo kvalitetni, da imamo kvalitetan tim i da igra Voždovca napreduje iz kola u kolo, te da ćemo to pokazati u Novom Sadu.’’

On se potom osvrnuo i na trenutnu kadrovsku situaciju istakavši da je igrački kadar ’’zmajeva’’ kompletan i spreman za duel u Novom Sadu:

’’Sve što je bilo spremno za Bačku, spremno je i za Proleter. Imali smo sedam dana da zalečimo neke rane koje smo imali u prethodnom periodu, tako da je sada igrački kadar spreman za utakmicu u Novom Sadu.’’

Meč 2.kola Super lige Srbije između Proletera i Voždovca igra se danas, u subotu 28.jula 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova.