Nakon desetak dana letnjih priprema novi šef stručnog štaba surduličkog Radnika, Mladen Dodić, izneo je svoje prve utiske i očekivanja.

Prvih desetak dana priprema je iza novoformiranog stručnog štaba i fudbalera Radnika, a svi u klubu ističu da se plan uspešno realizuje. Omogućeni su im idealni uslovi za treniranje, pa su im na raspolaganju dva travnata terena i jedan sa veštačkom travom, prostor u zatvorenoj hali, kao i moderna teretana.

Novi šef struke Surduličana Mladen Dodić izneo je svoje utiske o dosadašnjem radu istakavši da je izuzetno zadovoljan ostvarenim:

’’Imamo odlične uslove za rad na kojima bi nam mogli pozavideti mnogi. Izuzetno sam zadovoljan ostvarenim i saradnjom igrača i stručnog štaba, ali i razumevanjem ljudi iz uprave kluba. Najbitnije u svemu je da ekipa radi sa puno motiva i ispunjava sve zahteve.’’


FOTO: fk-radnik.com

On je istakao da je u ovoj fazi najbitnije da se što pre obezbede adekvatna pojačanja i oformi tim koji će se uigravati:

’’Ono što je u ovom momentu najbitnije je dovodjenje novih igrača u ovim prvim danima prelaznog roka, zbog uigravanja sa ekipom. Imamo tu neke momke na probi, a za sada nam je najbitnija pozicija štopera. Izuzetno raduje i povratak igrača koji su ranije bili ovde i to potvrđuje da su poneli odavde lepe uspomene i da se rado vraćaju. To je potvrda da Radnik pravi dobar imidž i ostaje u dobrim sećanjima, kako igračima, tako i trenerima.’’

Prema njegovim rečima ovo je miks starih i novih igrača, gde se radi sa mnogo motiva. Pre odlaska na Kopaonik trener Dodić očekuje da se dolaskom novajlija konkurencija poveća i formira tim koji može da se suprotstavi svakom protivniku u ligi.