Danas su se na Banjici okupili prvotimci i stručni štab Rada kako bi započeli pripreme za još jednu superligašku sezonu, a nakon prozivke održan je i prvi trening.

Nakon gotovo četiri nedelje predaha ’’građevinari’’ su započeli pripreme za novu superligašku sezonu. Šef stručnog štaba Zoran Milinković izvršio je prozivku, na raspolaganju je imao 27 igrača, a trojica su opravdano izostala. Okosnica prošlosezonskog tima je za sada ostala na okupu, osim igrača koji su bili na pozajmici. Prvom timu priključeni su talentovani omladinci kao i mladi fudbaleri Rada koji su bili na pozajmicama u drugim ekipama. O pojačanjima u Radu još uvek ne žele da govore, ali kažu da će ih biti i da će imena biti objavljena po obavljenom poslu.


FOTO: fkrad.rs

FOTO: fkrad.rs

Nakon prozivke igrača održan je i prvi trening ekipe. Prvu fazu priprema "građevinari" će provesti u Beogradu, a od 25.juna će trenirati na Zlatibor gde će provesti petnaest dana i odigrati četiri kontrolne utakmice. Ekipa će se u Beograd vratiti 8.jula, a do početka šampionata odigraće još dve kontrolne utakmice. Imena rivala tokom pripreme za sada nisu poznata i biće naknadno objavljena.


FOTO: fkrad.rs

FOTO: fkrad.rs