Večeras je u hali Belexpocentra na Novom Beogradu održana manifestacija ’’Prvi tim’’ na kojoj su zaslužena priznanja dobili najbolji akteri u sezoni 2017/18 Super lige Srbije.

U organizaciji Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije i TV Arena sport održana je još jedna manifestacija pod nazivom ’’Prvi tim’’ na kojoj su dodeljena priznanja za najboljeg igrača, najboljeg trenera i proglašen idealni tim našeg elitnog ranga takmičenja u sezoni 2017/18. Birali su ih njihovi direktni rivali, kapiteni superligaških ekipa i šefovi stručnih štabova, što ovom izboru daje veliki značaj. Događaju je prisustvovao veliki broj uglednih zvanica iz sveta fudbala, kao i predstavnika medija, koji su tako imali još jednu priliku da se okupe uoči završetka šampionata i odlaska na letnji odmor.



U idealnom timu Super lige Srbije mesto su svojim igrama tokom čitave sezone zaslužili: Vladimir Stojković (Partizan), Filip Stojković (Crvena zvezda), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja R. Miletić (Partizan), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nikola Drinčić (Čukarički), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Aleksandar Pešić (Crvena zvezda) i Nemanja Nikolić (Spartak).



Za najboljeg fudbalera domaćeg šampionata u sezoni 2017/18 proglašen je napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić, dok je priznanje za najboljeg trenera otišlo u ruke šefa stručnog štaba crveno-belih Vladana Milojevića. Najviše glasova za najboljeg debitanta u Super ligi Srbije pripalo je mladom prvotimcu Partizana Svetozaru Markoviću.