U nedelju su na programu svi mečevi 34.kola Super lige Srbije, četvrtog kola doigravanja u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Napredak – Crvena zvezda i Vojvodina – Partizan.

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA (nedelja 29.april, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivih mečeva 34.kola Super lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Kruševljani su ove sezone nepremostiva prepreka za beogradske ’’večite’’, sa oba tima imaju pozitivan skor, a sticajem okolnosti ovaj susret može odlučiti njihovu veliku borbu za titulu ili je dodatno produžiti. Ekipa Napretka trenutno zauzima 7.mesto na tabeli sa 26 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu ’’čarapani’’ su na gostovanju u Subotici pretrpeli poraz od ekipe Spartak Ždrepčeva krv rezultatom 2:1. Ekipa Crvene zvezde trenutno zauzima 1.mesto na tabeli sa 48 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu crveno-beli su na svom stadionu savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.

VOJVODINA – PARTIZAN (nedelja 29.april, 18:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 34.kola Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Mečevi ovih rivala uvek su izuzetno borbeni i atraktivni za publiku, bez obzira na pozicije na tabeli i ambicije, pa treba očekivati veliku posetu i odličnu utakmicu na stadionu ’’Karađorđe’’. Ekipa Vojvodine trenutno zauzima 8.mesto na tabeli sa 22 boda na svom kontu. U prethodnom kolu novosadski tim je pretrpeo poraz na gostovanju beogradskom Voždovcu, a rezultat je bio 2:1. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na tabeli sa 39 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu crno-beli su kao domaćini savladali ekipu niškog Radničkog, a rezultat je bio 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:30 časova.