Aktuelni šampioni, ekipa Partizana, započeli su danas pripreme za nastavak šampionata u kome će pokušati da sustignu crveno-bele i odbrane titulu.

Danas je u sportskom centru Teleoptik, popularnom ’’Zemunelu’’, obavljena prozivka i medicinski pregled igrača, čime je započeo proces priprema za prolećni deo šampionata. U prva dva dana biće završena sva testiranja, kako bi se utvrdilo stanje igrača nakon jednomesečne pauze.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

U velikoj sali sportskog centra prisutne su pozdravili predsednik kluba Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić, članovi UO Dragoljub Trailović, Zoran Rajić, Nebojša Petrović, član Skupštine Miroslav Ćurguz, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev i šef struke Miroslav Đukić sa kompletnim stručnim štabom. Nakon uvodnih pozdravnih beseda, igrači su otišli u svlačionicu i potom je usledio prvi ovogodišnji izlazak na teren.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Na spisku za početak priprema našla su se imena 33 igrača: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Nemanja Stevanović, Jovan Trnić, Svetozar Marković, Filip Jović, Strahinja Bošnjak, Bojan Ostojić, Milan Mitrović, Miroslav Vuličević, Luka Cucin, Dušan Vlahović, Nemanja G. Miletić, Nemanja R. Miletić, Slobodan Urošević, Nemanja Antonov, Tošić, Strahinja Jovanović, Everton Luiz, Nebojša Kosović, Jovan Nišić, Marko Jevtović, Milan Radin, Saša Ilić, Armin Đerlek, Sejduba Suma, Danilo Pantić, Veljko Birmančević, Ognjen Ožegović, Vladimir Đilas, Leandre Tavamba, Marko Janković, Đorđe Jovanović.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Sve do 24.januara takmičarski pogon crno-belih će treninge obavljati na ’’Zemunelu’’, po ranije utvrđenom rasporedu, a potom će se cela ekspedicija preseliti u Limasol na Kipru. Baza u Limasolu biće hotel Royal Apolonia Beach, a treninzi će se obavljati na terenu koji je udaljen 5 minuta hoda od hotela. Na Kipru će puleni Miroslava Đukića boraviti od 24.januara do 9.februara, za kada je predviđen povratak u Beograd.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Ugovoreni su i pripremni mečevi koji će biti odigrani po sledećem rasporedu:

– 27. januara 2018.godine / protiv Gornika iz Zabrzea (Poljska);
– 29. januara 2018.godine / protiv Slovana iz Libereca (Slovačka);
– 01. februara 2018.godine / protiv Žirke iz mesta Kropivnicki (Ukrajina);
– 03. februara 2018.godine / protiv Teplica (Češka);
– 06. februara 2018.godine / protiv ekipe Liepaja iz istoimenog mesta (Letonija);
– 08. februara 2018.godine / protiv Šahtjora iz Soligorska (Belorusija).

FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović