Kruševac: Ekipa Napretka započela pripreme, najavljena pojačanja

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1195

Prozivkom i treningom počele su pripreme fudbalera kruševačkog superligaša Napretka za nastavak šampionata u kome su ambicije kluba da izađe na evropsku scenu.

Fudbaleri i stručni štab Napretka započeli su pripreme za prolećni nastavak sezone. Prisutne su dočekali i pozdravili predsednik kluba Marko Mišković i šef stručnog štaba Milorad Kosanović sa svojim saradnicima i poželeli im uspešnu 2018.godinu i srećan početak priprema za nastavak aktuelne sezone.


FOTO: fknapredak.rs

U svom obraćanju prisutnima predsednik ’’čarapana’’ Marko Mišković je najavio značajna pojačanja u igračkom kadru već na startu prelaznog roka:

’’Zahvalio bih se svim igračima i stručnom štabu, jer su mnogo učinili za Napredak jesenas. Trenutno smo na sedmoj poziciji, ali imamo razloga da verujemo da ćemo u nastavku šampionata biti još bolji. Značajna pojačanja u svim linijama će doći već sa prvim danom prelaznog roka, odnosno u ponedeljak 15.januara. Igračima koji su nas napustili želim svako dobro u nastavku karijere.’’

Na prozivci su bili prisutni: Nikola Petrović, Janković, Andrijanić, Boranijašević, Simonović, Miladinović, Veškovac, Nemanja Petrović, Šljivić, Eskić, Markoski, Ivanović, Vukanović, Bajić, Vulić, Milisavljević, Radmanovac, dok će se Sekidika dan kasnije priključiti ekipi.


FOTO: fknapredak.rs

Prema planu prvi deo pripremnog perioda fudbaleri Napretka će obaviti u Kruševcu, a 23.januara odlaze za Antaliju gde će boraviti dve nedelje i obaviti drugu fazu ovog procesa. Od 6.februara će ekipa pripreme nastaviti u Kruševcu, a nastavak šampionata zakazan je za 17.februar kada će ’’čarapani’’ u okviru 23.kola Super lige Srbije dočekati subotički Spartak.

FOTO: fknapredak.rs

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte