Večeras je održana manifestacija ’’Prvi tim’’ na kojoj su proglešeni najbolji igrač, najbolji trener i idealan tim jesenjeg dela sezone 2017/18 u okviru Super lige Srbije.

U svečanoj sali restorana Stadion u okviru TC Stadion – Voždovac večeras je održana manifestacija ’’Prvi tim’’ u organizaciji Super lige Srbije i TV Arena sport. Uz direktan televizijski prenos i u prisustvu velikog broja zvanica iz fudbalskog sveta i predstavnika medija, proglašeni su najbolji pojednci  jesenje polusezone u okviru elitnog ranga takmičenja.

Kapiteni superligaških ekipa, kao i šefovi stručnih štabova, glasali su za članove idealnog tima šampionata, najboljeg igrača i najboljeg trenera. Nagrade je uručio predsednik Zajednice, gospodin Dragomir Lazović, a u idealnom timu našli su se: golman Vladimir Stojković (Partizan), štoperi  Vujadin Savić (Crvena zvezda) i  Saša Ivković (Voždovac), levi bek Nemanja Vučić (Zemun), desni bek Filip Stojković (Crvena zvezda), vezni igrači Dušan Jovančić (Vojvodina), Đorđe Ivanović (Spartak ŽK), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda) i Zoran Tošić (Partizan), kao i napadači Leandre Tavamba (Partizan) i Aleksandar Pešić (Crvena zvezda).

Za najboljeg igrača jesenje polusezone proglašen je prvotimac subotičkog Spartaka Ždrepčeva krv Đorđe Ivanović, koji je ove sezone nosilac igre tima koji je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata.

Najbolji trener je strateg lidera Super lige Srbije, Vladan Milojević, stručnjak koji je sa crveno-belima postizao sjajne rezultate na sva tri ’’fronta’’ i u velikoj meri unapredio igru svog tima.

Pogledajte video priloge Sportnetwork-a sa ovog događaja: