Ovog vikenda na programu su svi mečevi 21.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Voždovac – Spartak ŽK, Napredak – Partizan i Crvena zvezda – Borac.

VOŽDOVAC – SPARTAK ŽK (petak 08.decembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 21.kola Super lige Srbije igra se danas na Dušanovcu gde domaći Voždovac dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Biće to duel četvrtoplasiranog i trećeplasiranog tima šampionata, pa treba očekivati veliku borbu i sjajan meč. Ekipa Voždovca se već dugo nalazi u vrhu tabele, a nakon dvadeset odigranih susreta ’’zmajevi’’ na svom kontu imaju deset pobeda, uz pet remija i pet poraza. U prethodnom kolu savladali su u Ivanjici ekipu Javor Matisa, a rezultat je bio 0:3. Sa 35 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 4.mesto na superligaškoj tabeli. Subotičani su najprijatnije iznenađenje jesenjeg dela šampionata, a nakon dvadeset odigranih susreta na svom kontu imaju deset pobeda, uz šest remija i četiri poraza. Ipak, u prethodnom kolu su poraženi  na gostovanju u Šapcu, a ekipa Mačve je slavila rezultatom 1:0. Sa 36 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 3.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

NAPREDAK – PARTIZAN (nedelja 10.decembar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 21.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Kruševljani uvek sa mnogo motiva ulaze u mečeve sa ’’večitima’’, pa nema sumnje da će tako biti i u novom duelu sa aktuelnim šampionom. Ekipa Napretka ove sezone igra ispod očekivanog nivoa i sa dosta oscilacija, pa nakon dvadeset odigranih susreta ’’čarapani’’ na svom kontu imaju osam pobeda, uz četiri remija i osam poraza. U prethodnom kolu su na gostovanju u Čačku odigrali nerešeno sa ekipom Borca, a rezultat je bio 3:3. Sa 28 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 8.mesto na superligaškoj tabeli. Crno-beli su ove sezone uspešni na sva tri ’’fronta’’, iako su u nekoliko navrata pružali slabije partije, a nakon dvadeset odigranih susreta na svom kontu imaju četrnaest pobeda, uz pet remija i jedan poraz. U prethodnom kolu odigrali su na svom stadionu nerešeno sa ekipom Vojvodine, a rezultat je bio 1:1. Sa 47 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 14:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – BORAC (nedelja 10.decembar, 16:30 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 21.kola Super lige Srbije igra se u nedelju uveče na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Crveno-beli u ovaj meč ulaze nakon istorijskog uspeha u Ligi Evrope, a neposredno pred novi ’’večiti derbi’’ koji ima veliku važnost. Ekipa Crvene zvezde ove sezone igra jako uspešno na sva tri fronta i nakon dvadeset odigranih susreta na svom kontu ima sedamnaest pobeda, uz dva remija i jedan poraz. Ipak, u prethodnom kolu crveno-beli su na gostovanju u Bačkoj Palanci uz mnogo muke stigli do remija u duelu sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 2:2. Sa 53 osvojena boda trenutno zauzimaju 1.mesto na superligaškoj tabeli. Ekipa Borca polako popravlja formu, popravlja se i plasman na tabeli, ali nakon dvadeset odigranih susreta ’’zebre’’ na svom kontu imaju samo četiri pobede, uz tri remija i čak trinaest poraza. U prethodnom kolu odigrali su na svom stadionu nerešeno sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 3:3. Sa 15 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 14.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:30 časova.