U sredu su na programu svi mečevi 19.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Voždovac – Partizan i Crvena zvezda – Radnik.

VOŽDOVAC – PARTIZAN (sreda 29.novembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 19.kola Super lige Srbije igra se u sredu u Beogradu gde domaći Voždovac dočekuje gradskog rivala i aktuelnog šampiona, ekipu Partizana. Crno-beli su jedini ovosezonski poraz doživeli upravo u duelu sa ’’zmajevima’’, pa treba očekivati izuzetno zanimljivu i borbenu utakmicu. Ekipa Voždovca ove sezone igra dosta dobro i održava svoje mesto u vrhu tabele, a nakon osamnaest odigranih susreta na svom kontu ima devet pobeda, uz pet remija i četiri poraza. U prethodnom kolu su na gostovanju u Čačku odigrali nerešeno sa ekipom Borca, a rezultat je bio 0:0. Sa 32 osvojena boda ’’zmajevi’’ trenutno zauzimaju 4.mesto na superligaškoj tabeli. Crno-beli su ove sezone uspešni na sva tri ’’fronta’’, iako su u nekoliko navrata pružali slabije partije, a nakon osamnaest odigranih susreta na svom kontu imaju trinaest pobeda, uz četiri remija i jedan poraz. U prethodnom kolu odigrali su na svom terenu nerešeno sa ekipom Spartaka, a rezultat je bio 1:1. Sa 43 osvojena boda trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – RADNIK (sreda 29.novembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 19.kola Super lige Srbije igra se u sredu na stadionu ’’Rajko Mitić’’ u Beogradu gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Crveno-beli su do sada lako izlazili na kraj sa Surduličanima, ali nema sumnje da će gosti kao i uvek igrati otvoreno i sa puno motiva. Ekipa Crvene zvezde je sezonu započela jako uspešno i nakon osamnaest odigranih susreta na svom kontu ima šesnaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. U prethodnom kolu crveno-beli su na Banovom brdu nakon preokreta savladali ekipu Čukaričkog, a rezultat je bio 1:2. Sa 49 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 1.mesto na superligaškoj tabeli. Surduličani ove sezone postižu solidne rezultate, a nakon osamnaest odigranih susreta na svom kontu imaju šest pobeda, uz četiri remija i osam poraza. U prethodnom kolu su na svom terenu poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 2:3. Sa 22 osvojena boda trenutno zauzimaju 9.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.