Direktni prenosi mečeva 17.kola Super lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 2082

Nakon dvonedeljne ’’reprezentativne’’ pauze tokom vikenda su na programu svi mečevi 17.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Mladost – Radnički Niš, Crvena zvezda – Rad i Javor Matis – Partizan.

MLADOST – RADNIČKI NIŠ (petak 17.novembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 17.kola Super lige Srbije igra se u petak u Lučanima gde domaća Mladost dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Mečevi ova dva tima uvek su borbeni i kvalitetni, pa treba očekivati da tako bude i ovoga puta. Ekipa Mladosti ove sezone ne ’’blista’’, a nakon šesnaest odigranih susreta na svom kontu ima pet pobeda, uz četiri remija i sedam poraza. U prethodnom kolu Lučanci su u Zemunu podelili bodove sa istoimenim superligašem, a rezultat je bio 0:0. Sa 19 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Nišlije ove sezone imaju mnogo problema i igraju sa dosta oscilacija, a nakon šesnaest odigranih susreta na svom kontu imaju samo šest pobeda, uz pet remija i pet poraza. U prethodnom kolu su na svom terenu pretrpeli poraz od ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:4. Sa 23 osvojena boda trenutno zauzimaju 8.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – RAD (subota 18.novembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Subotnji program u okviru 17.kola Super lige Srbije otvara meč na stadionu ’’Rajko Mitić’’ između domaće Crvene zvezde i gostiju sa Banjice, ekipe Rada. Biće to duel timova sa potpuno različitim ambicijama, a pogled na tabelu jasno govori kolika je razlika u kvalitetu dva tima. Ekipa Crvene zvezde je sezonu započela jako uspešno i nakon šesnaest odigranih susreta na svom kontu ima četrnaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. U prethodnom kolu crveno-beli su na stadionu ’’Čair’’savladali ekipu Radničkog rezultatom 0:4. Sa 43 osvojena bodova trenutno zauzimaju 1.mesto na superligaškoj tabeli. Komšije ’’građevinari’’ ove sezone igraju dosta slabo i nakon šesnaest odigranih kola na svom kontu imaju samo tri pobede, uz dva remija i čak jedanaest poraza. Ipak, u prethodnom kolu ekipa Rada je na svom terenu uspela da savlada ekipu Napretka, a rezultat je bio 1:0.  Sa 11 osvojenih bodova ekipa sa Banjice trenutno zauzima pretposlednje 15.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:00 časova.

JAVOR MATIS – PARTIZAN (nedelja 19.novembar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 17.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Ivanjici gde domaći Javor Matis dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Ivanjičani se nalaze u nezavidnoj situaciji, a povoljan rezultat u duelu sa aktuelnim šampionom sigurno bi pozitivno uticao na ekipu. Domaći tim ove sezone igra ispod očekivanog nivoa, a nakon šesnaest odigranih susreta na svom kontu imaju samo tri pobede, uz dva remija i čak jedanaest poraza. U prethodnom kolu poraženi su u Čačku u duelu sa ekipom Borca, a rezultat je bio 2:1. Sa 11 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 14.mesto na superligaškoj tabeli, a imaju samo jedan bod više od poslednjeplasiranih Čačana. Crno-beli ove sezone postižu dobre rezultate na sva tri ’’fronta’’, iako su u nekoliko navrata pružali slabije partije, a nakon šesnaest odigranih susreta na svom kontu imaju dvanaest pobeda, uz tri remija i jedan poraz. U prethodnom kolu savladali su na gostovanju u Šapcu ekipu Mačve, a rezultat je bio 1:3. Sa 39 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 13:00 časova.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte