Tokom vikenda su na programu svi mečevi 15.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Rad – Vojvodina, Zemun – Crvena zvezda i Borac – Partizan.

RAD – VOJVODINA (subota 28.oktobar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 15.kola Super lige Srbije igra se u subotu uveče na Banjici gde domaći Rad dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Dueli ova dva tima uvek su bili kvalitetni i neizvesni, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta. Popularni ’’građevinari’’ ove sezone ne postižu dobre rezultate, pre svega zbog slabe igre u odbrani, pa nakon četrnaest odigranih susreta na svom kontu imaju samo dve pobede, uz dva remija i čak deset poraza. U prethodnom kolu gostovali su gradskom rivalu Voždovcu, a poraženi su ubedljivo rezultatom 3:0. Sa 8 osvojenih bodova trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na superligaškoj tabeli. Novosađani ove sezone, uprkos svim problemima, postižu dobre rezultate, a nakon četrnaest odigranih susreta na svom kontu imaju osam pobeda, uz tri remija i tri poraza. U prethodnom kolu su na svom stadionu odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 1:1. Sa 27 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 4.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

ZEMUN – CRVENA ZVEZDA (nedelja 29.oktobar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedelju se u okviru 15.kola Super lige Srbije u Zemunu sastaju istoimeni superligaš i lider šampionata, ekipa Crvene zvezde. Domaći tim će pokušati da ponovi sjajnu partiju od pre nekoliko dana, kada su bili težak rival crno-belima, pa treba očekivati izuzetno zanimljivu i borbenu utakmicu. Zemunci od starta šampionata igraju solidno, a njihov glavni problem je neefikasnost, pa nakon četrnaest odigranih susreta na svom kontu imaju samo tri pobede, uz pet remija i šest poraza. U prethodnom kolu (zaostali meč 9.kola) poraženi su na svom terenu nakon velike borbe od ekipe Partizana, a rezultat je bio 1:3. Sa 14 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 12.mesto na superligaškoj tabeli. Ekipa Crvene zvezde je sezonu započela jako uspešno i nakon četrnaest odigranih susreta na svom kontu ima dvanaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. U prethodnom kolu (zaostali meč 9.kola) crveno-beli su na svom terenu savladali subotički Spartak Ždrepčeva krv, a rezultat je bio 1:0. Sa 37 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 1.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 13:00 časova.

BORAC – PARTIZAN (nedelja 29.oktobar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 15.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Čačku gde domaći Borac dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Biće to duel timova sa potpuno različitim ambcijama, ali će važnost bodova za njihovo ostvarenje uticati da igrači na teren izađu maksimalno motivisano i borbeno. Čačani ove sezone igraju ispod svih očekivanja i samo povremeno pokazuju da su tim koji ima mnogo veći kvalitet nego što to tabela prikazuje, pa nakon četrnaest odigranih susreta na svom kontu imaju dve pobede, uz jedan remi i čak jedanaest poraza. U prehodnom kolu poraženi su u Šapcu od ekipe Mačve, a rezultat je bio 1:0. Sa 7 osvojenih bodova trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na superligaškoj tabeli. Crno-beli ove sezone ne pružaju partije kakve se od njih očekuju, a nakon četrnaest odigranih susreta na svom kontu imaju deset pobeda, uz tri remija i jedan poraz. U prethodnom kolu (zaostali meč 9.kola) savladali su u gostima ekipu Zemuna, a rezultat je bio 1:3. Sa 33 osvojena boda trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.