Danas su na programu dva zaostala meča 9.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da ispratite direktan televizijski prenos oba susreta, Zemun – Partizan i Crvena zvezda – Spartak Ždrepčeva krv.

ZEMUN – PARTIZAN (sreda 25.oktobar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U zaostalom susretu 9.kola Super lige Srbije danas se u Zemunu sastaju istoimeni superligaš i njihov gradski rival, ekipa Partizana. Domaćini su nakon povratka u elitno društvo prikazali dosta čvrstu igru, pa će biti zanimljivo videti sa kakvim uspehom će njihova odbrana odolevati naletima aktuelnog šampiona. Zemunci od starta šampionata igraju solidno, a njihov glavni problem je neefikasnost, pa nakon trinaest odigranih susreta na svom kontu imaju samo tri pobede, uz pet remija i pet poraza. U prethodnom kolu poraženi su od ekipe Napretka na gostovanju u Kruševcu, a rezultat je bio 2:1. Sa 14 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 12.mesto na superligaškoj tabeli. Crno-beli ove sezone ne pružaju partije kakve se od njih očekuju, a nakon trinaest odigranih susreta na svom kontu imaju devt pobeda, uz tri jemija i jedan poraz. U prethodnom kolu savladali su na svom terenu ekipu OFK Bačka rezultatom 3:1. Sa 30 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK ŽK (sreda 25.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Zaostali meč 9.kola Super lige Srbije igra se danas i na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Biće to duel timova koji ove sezone igraju odlično i koji prednjače u efikasnosti, pa treba očekivati izuzetno zanimljivu i kvalitetnu utakmicu. Ekipa Crvene zvezde je sezonu započela jako uspešno i nakon trinaest odigranih susreta na svom kontu ima jedanaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. U prethodnom kolu crveno-beli su na svom terenu savladali lučansku Mladost rezultatom 2:1. Sa 34 osvojena boda trenutno zauzimaju 1.mesto na superligaškoj tabeli. Subotičani su možda i najprijatnije iznenađenje jesenjeg dela šampionata, a nakon trinaest odigranih susreta na svom kontu imaju sedam pobeda, uz pet remija i samo jedan poraz. U prethodnom kolu odigrali su na svom terenu nerešeno sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 0:0. Sa 26 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 5.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.