Liga Evrope: Srpski predstavnici igraju mečeve 3.kola grupne faze

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1164

Srpski predstavnici u grupnoj fazi Lige Evrope, Partizan i Crvena zvezda, danas igraju mečeve 3.kola ovog takmičenja.

Današnjim utakmicama 3.kola nastavlja se grupna faza takmičenja u okviru Lige Evrope, a Srbija ove sezone ima dva predstavnika, Partizan i Crvenu zvezdu.  U ovoj fazi svaka ekipa igra po šest utakmica, a dva najbolje plasirana tima u grupi obezbediće plasman u završnicu najmasovnijeg evropskog klupskog takmičenja. Nadamo se da će među njima biti i srpski timovi i da ćemo imati prilike da pratimo njihove igre i na proleće.

BEOGRAD: FK CRVENA ZVEZDA – ARSENAL FC  (četvrtak 19.oktobar, 19:00 časova, RTS 1)

Ekipa Crvene zvezde će večeras na stadionu ’’Rajko Mitić’’ ugostiti prošle sezone petoplasirani tim engleskog šampionata, ekipu londonskog Arsenala. Crveno-beli ove sezone igraju dobro na sva tri ’’fronta’’, a trenutno su prvoplasirani tim Super lige Srbije sa deset pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. Engleski tim ove sezone ne ’’blista’’, naročito na gostovanjima, i nakon osam odigranih prvenstvenih kola zauzima 6.mesto na tabeli Premier lige sa 13 osvojenih bodova. Meč će početi u 19:00 časova, a obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu RTS.

ELBASAN: KF SKENDERBEU – FK PARTIZAN (četvrtak 19.oktobar, 21:05 časova, RTS 1/TV Arena sport 3)

Ekipa Partizana će većeras na stadionu ’’Elbasan Arena’’ biti gost prošle sezone trećeplasiranog tima albanskog šampionata, ekipe Skenderbega. Albanski tim je odlično započeo sezonu i  trenutno zauzima prvo mesto na prvenstvenoj tabeli sa 16 osvojenih bodova, sa pet pobeda i uz samo jedan remi. Crno-beli  trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli Super lige Srbije, a sa uspehom nastupaju na sva tri ’’fronta’’. Meč u Elbasanu će početi u 21:05 časova, a obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu RTS i trećem programu TV Arena sport.

FOTO: uefa.com

Organizacije
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte