Nakon dvonedeljne reprezentativne pauze tokom vikenda su na programu svi mečevi 13.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda - Mačva i Radnik - Partizan.

CRVENA ZVEZDA – MAČVA (subota 14.oktobar, 16:00 časova, TV Arena sport 4)

U subotu se u okviru 13.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ sastaju domaća Crvena zvezda i gosti iz Šapca, ekipa Mačve. Biće to duel lidera šampionata i novog superligaša, pa je više nego jasno ko je favorit, ali treba očekivati da gosti pokušaju da pruže snažan otpor i pokažu se u najboljem svetlu na našem najvećem stadionu. Beograđani ove sezone igraju uspešno na tri ’’fronta’’, a nakon jedanaest odigranih susreta na svom kontu imaju devet pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. Taj poraz pretrpeli su u prethodnom kolu, na gostovanju u Kruševcu, a rezultat je bio 1:0 za ekipu Napretka. Sa 28 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Šapčani su solidno započeli aktuelnu sezonu i nakon dvanaest odigranih susreta na svom kontu imaju četiri pobede, uz jedan remi i sedam poraza. U prethodnom kolu odigrali su na svom stadionu nerešeno sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 1:1. Sa 13 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na četvrtom programu TV Arena sport sa početkom u 16:00 časova.

RADNIK – PARTIZAN (nedelja 15.oktobar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedelju se u okviru 13.kola Super lige Srbije u Surdulici sastaju domaći Radnik i gosti iz Beograda, ekipa Partizana. Nema sumnje da nas čeka sjajna atmosfera i veliki broj gledalaca, jer u goste stiže aktuelni šampion, a treba očekivati i borbenu i motivisanu igru domaćina koji je tokom kratkog superligaškog staža samo jednom ’’otkinuo bod’’ crno-belima. Surduličani su solidno započeli aktuelnu sezonu i nakon dvanaest odigranih susreta na svom kontu imaju četiri pobede, uz tri remija i pet poraza. U prethodnom kolu pretrpeli su poraz na gostovanju u Čačku, a rezultat je bio 3:1 za ekipu Borca. Sa 15 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Ekipa Partizana ove sezone ne igra u skladu sa ambicijama kluba, a nakon jedanaest odigranih susreta crno-beli na svom kontu imaju sedam pobeda, uz tri remija i jedan poraz. U prethodnom kolu na svom terenu su podelili bodove sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 1:1. Sa 24 osvojena boda trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.