Niški superligaš Radnički našao je rešenje za upražnjeno mesto šefa stručnog štaba, nakon odlaska austrijskog trenera Petera Pakulta.

U ponedeljak je došlo do sporazumnog raskida saradnje sa šefom stručnog štaba niškog superligaša Radničkog, austrijskim stručnjakom Peterom Pakultom, a danas je u prostorijama kluba promovisan njegov naslednik. Na Čair je stigao mladi trener Ivan Jević, dosadašnji trener omladinaca Brodarca, a u radu će mu pomagati dosadašnji pomoćni trener Boban Dmitrović.

Ivan Jević (42) je pre tri godine završio igračku karijeru tokom koje je nastupao za PKB Padinska Skela, Hajduk sa Liona, Javor, rusku Alaniju iz Vladikavkaza, hongkongški klub Kitchee, Radnički sa Novog Beograda i Brodarac. U Brodarcu je i započeo trenersku karijeru, a sa omladincima ovog kluba na kraju prošle sezone je u oštroj konkurenciji stigao do titule prvaka Srbije.

Nišlije trenutno zauzimaju 5.mesto na superligaškoj tabeli sa 14 osvojenih bodova, koliko imaju i trećeplasirani Spartak i četvrtoplasirani Voždovac. U narednom 8.kolu u Bačkoj Palanci ih očekuje duel sa ekipom OFK Bačka.

FOTO: fkradnickinis.rs