Novosadska Vojvodina u okviru poslednjeg 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba Božidar Bandović ističe da predstojeći meč ima veliki značaj u borbi za plasman u Evropu i da će igrači morati da ulože dodatni napor, bez obzira na emotivnu i fizičku iscrpljenost:

’’Preostala je ta još jedna utakmica u kojoj je nama potrebna pobeda. Želimo da odigramo dobro i da pobedimo, što bi bilo od velikog značaja za naš plasman u Evropu. Nećemo gledati druge protivnike koji imaju svoje ciljeve. Hoćemo tri boda i da odigramo kao do sada. Ekipa Mladosti je iskusna, menjala je sistem, očekujemo nisku odbranu i igru na kontra napade, kao i na prekide. Što se tiče naše ekipe, svi su spremni, iako je bio dosta zgusnut raspored, zato nam je bio fokus na oporavku i analizi svakog sledećeg rivala. Moramo da se napregnemo, jeste da smo istrošeni i emotivno i fizički, osim finala Kupa bilo je tu još dosta bitnih utakmica. Sve te mečeve odigrali smo onako kako ja želim kao trener i tako ćemo nastaviti. Ali, opet moramo da damo sve od sebe i da pobedimo za kraj.’’

Meč 37. kola između Vojvodine i Mladosti igra se u subotu 25. maja 2024. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina