Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić ističe da im Lučanci ne leže kao protivnik, ali da će pokušati da odigraju dobro i stignu do pozitivnog rezultata:

’’Nama je Mladost uvek težak protivnik. Mladost i Napredak su jedine ekipe u ovom delu takmičenja bez prevelikih imperativa i ambicija, što može da bude prednost. Mladost nema šansu za plasman, može opušteno da igra, a nama uslovi na njihovom stadionu ne odgovaraju i teško uspevamo da sprovedemo isplanirano. Naravno, naša liga je takva i tome moramo da se prilagodimo. Spremni smo i u dobrom momentu, na našoj internoj tabeli smo se dodatno popravili i možda nam uspe da u preostale dve utakmice prevaziđemo očekivanja. Bićemo maksimalno fokusirani i pokušaćemo da dobrom igrom dođemo do pozitivnog rezultata. Ponosan sam što iz kola u kolo pokazujemo da nas kalkulacije ne zanimaju, pre svega smo sportisti i svaku utakmicu igramo da pobedimo. Samo ovde se kalkuliše da li je bolje biti slabije plasiran, a to je glupost. Svi se borimo za pobedu i za zadovoljstvo tokom tih devedeset minuta igre. Imali smo dobre utakmice koje vraćaju veru u fudbal, za koje smo se spremali i davali sve od sebe. Upravo ovako smo želeli da bude, pred početak ovog dela takmičenja. Ako ne budemo uspeli da prestignemo prošlogodišnji zbir bodova, moći ću da zaključim i da smo napredovali. Činjenica da smo održali kontinuitet sa ovoliko bodova me obavezuje da momcima kažem kapa dole, svaka čast. Sad idemo da uživamo u preostala dva meča, probamo da pobedimo, potom se dobro odmorimo i pripremimo za dalje.’’

Meč 36. kola između Mladosti i TSC-a igra se u petak 17. maja 2024. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK TSC