Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca..

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović je optimista pred ovu utakmicu i ističe da su igrači dobro radili tokom nedelje i da je atmosfera u ekipi sjajna:

’’Za mene je svaka naredna utakmica najteža. Gostujemo Voždovcu, ekipi koja je promenila igrački kadar i stručni štab, ali to ništa nije promenilo u njihovom stilu igre. Pogledao sam njihove tri utakmice, tvrdim da nijednu nisu trebali da izgube. Radi se o jednom timu koji u svakoj sekundi zna šta hoće, koji voli da igra, da se nadmeće. Imaju mnogo mladih igrača koji jednostavno ne prezaju ni od čega. Mladost im i donosi tu hrabrost, pa moramo da budemo veoma oprezni. Ako se budemo opustili, Voždovac nećemo pobediti. Idemo tamo maksimalno oprezni i motivisani. Raduje me igra protiv Vojvodine u defanzivnom delu, za razliku od ofanzivnog gde nismo stvarali neke šanse. Daćemo sve od sebe da dobro uđemo u utakmicu, da zabeležimo dobar rezultat. Za nas je dobar rezultat pobeda, koja nam je neophodna kako bismo uhvatili priključak za plej-of. Igrački kadar ostaje isti, ne mogu da računam na Ćalasana, što je veliki hendikep za nas. Ipak, verujem u igrače koje imam na raspolaganju za ovu utakmicu, trenirali su sjajno ove nedelje, atmosfera je sjajna, tako da se nadamo najboljem.’’

Meč 23. kola između Voždovca i Spartaka ŽK igra se u nedelju 03. marta 2024. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK