Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom IMT-a.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić veruje da je najveća snaga njegovog tima kontinuitet, kao i da se raduje duelu sa ’’traktoristima’’ koji su tokom jesenjeg dela postizali sjajne rezultate:

’’Ekipi IMT-a upućujem komplimente, pre svega zbog rezultata koje su napravili odmah po ulasku u Super ligu. Luković je drugi strelac lige, dali su mladom igraču kapitensku traku koju je on i opravdao i vidi se znaju šta rade. Uz nas, oni su najmanje menjali tim, tako da su kompaktna odlično vođena ekipa. U svim fazama igre su dobro organizovani, a nismo zaboravili da smo ih u prvom delu prvenstva dobili golom u poslednjim minutima neizvesne utakmice koja je mogla da ode na obe strane. Očekujem fenomenalan i neizvestan meč kome se radujemo i jedva čekamo da odmerimo snage. Naša najveća snaga u nastavku prvenstva je kontinuitet. Imali smo pripreme na visokom nivou na kojima smo mnogo radili na taktici i tehnici i verujem da ćemo ovog proleća biti još bolji. Postavili smo visoke standarde, svesni smo da se sve gleda kroz rezultat, ali mi želimo da kroz dobru igru, organizaciju i napredak pojedinaca i tima pokažemo ozbiljnost. Na ovoj utakmici ćemo biti oslabljeni, jer Radin neće moći da igra, a Đakovac ima kartone. Verovatno neće ulaziti ni Jovanović, Stojić, Cvetković i Stanić, a Ćalušić i Đorđević su na duže vreme van stroja i to nam malo kvari pripremu utakmice. Naravno, problema uvek ima, ali optimistični smo  i puni takmičarskog naboja  i  verujem da ćemo uspeti da se nametnemo i pružimo najbolju moguću igru.’’

Meč 20. kola između IMT-a i TSC-a igra se u nedelju 11. februara 2024. godine sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK TSC