Niški Radnički u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba Nikola Trajković očekuje težak posao na gostovanju u Kragujevcu, ali veruje da je pauza dobro iskorišćena i da su novajlije donele neke pozitivne promene:

’’Odradili smo fizički aspekt priprema na zadovoljavajućem nivou. Igrači su bili maksimalno koncentrisani, motivisani i profesionalni. Zadovoljan sam onim što smo ostavili iza sebe i sada prelazimo u takmičarski period gde nemamo više prava da pričamo o tome da je Radnički igrao dopadljiv fudbal, a da nije donosio bodove. Na svakoj utakmici moramo da popravljamo saldo. Promenili smo ’’krvnu sliku’’ svlačionice, doveli smo nove igrače. Neke koji su bili bitni za našu igru, ali su bili dugo u klubu, pa je došlo do zasićenja, pustili smo da odu. Mislim da smo manje-više napravili dobar prelazni period, doveli igrače koji su nam potrebni, kompletirali ekipu i od nedelje idemo ka cilju koji smo zacrtali, a to je da Radnički iz Niša i sledeće sezone igra Super ligu. Atmosfera u svlačionici je sada maksimalno kvalitetna, imamo igrače kojima je ’’glava na mestu’’, žele svaki trening da odrade sto odsto i to je preduslov da se napravi dobra ekipa i rezultat. Igrači koje smo doveli uglavnom su zauzeli svoje mesto u startnih jedanaest, sada je na njima da se dokažu na terenu. Sigurno je da očekujem drugačiji Radnički iz Kragujevca, sa novim trenerom napravili su dobar pobednički niz pred kraj jesenje polusezone. Očekujem tvrđu utakmicu, ne verujem da može da ode u smeru u kakvom je otišla ona sa našom lakšom pobedom.’’

Meč 20. kola između Radničkog 1923 i Radničkog iz Niša igra se u nedelju 11. februara 2024. godine sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš