Beogradski Partizan u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba Igor Duljaj sa puno respekta je govorio o rivalu i istakao da ga raduje lepo vreme koje će olakšati igru na teškom terenu:

’’Svi u Partizanu, od prvog do poslednjeg, radujemo se nastavku prvenstva. Bez obzira na loše terene i utakmicu manje od planiranih četiri, pripreme su odlično prošle. Igrači su maksimalno dobro odradili zadatke na svim poljima. Javor nam je, koliko se sećam, mnogo problema zadao u Beogradu. Uvek su bivši partizanovci, poput Gigića, bili kobni po nas. Putujemo u živopisni gradić, odakle je potekao Vladica Kovačević, veliko ime i legenda Partizana. Očekujem i verujem u veliku podršku navijača. Ljudi iz Javora jedni su od retkih koji razmišljaju sportski. Sreća da su vremenski uslovi povoljni, biće nam preko potrebna tri boda. Opet se vraćam na odlične uslove i želju da u sportskom tonu, uvažavajući Javor i kvalitete Radovana Ćurčića, s kojim sam i neposredno sarađivao, upišemo tri boda. Pozicija bonusa jeste problem. Odlaskom Ilića u Bolonju imali smo projekat sa Nikolom Miličićem na poziciji mladog igrača. I to je jedini problem, čak dilema, za mene u ovom trenutku. Pozicija bonusa nije laka za rešenje, moramo da imamo rešenje i na klupi, pozicije nisu iste. Baždar je na primer odradio odlično pripreme, razgovarali smo na njegovu inicijativu i dobio sam informacije da je posvećen Partizanu.’’

Meč 20. kola između Javor Matisa i Partizana igra se u subotu 10. februara 2024. godine sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Partizan