Pančevački Železničar u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba Nenad Mijailović veruje da je ekipa spremna za prolećni nastavak takmičenja i da svi jedva čekaju predstojeći duel:

’’Iza nas je pet nedelja priprema, igrači su dobro radili, odgovorili su na sve zahteve stručnog štaba i još jednom su pokazali da su kvalitetna grupa. Odradili smo sve što smo i planirali i sada svi jedva čekamo subotu i utakmicu protiv Novog Pazara. Znamo da nas očekuje jako težak posao, jer su gosti kvalitetan tim i klub koji želi da se plasira u Evropu. Znamo cilj, a to je osvajanje sva tri boda i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo. Moramo da budemo disciplinovani, motivisani i pametni. S obzirom da sam kratko vreme proveo u Novom Pazaru, i da imam prijatelje tamo, saznao sam da će možda i hiljadu Pazaraca doći u Pančevo na utakmicu. Nadam da će Pančevci biti brojniji, jer su naši igrači zaista zaslužili podršku. Što se tiče prelaznog roka, više se radilo na odlascima, ali pažljivo smo birali pojačanja i mislim da smo uradili dobar posao. Najvažnije je da je ostao kostur tima, a očekujemo još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka.’’

Meč 20. kola između Železničara i Novog Pazara igra se u subotu 10. februara 2024. godine sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Železničar